Consulten

Consulten  poot in hand        

Er zijn 2 mogelijkheden:

1. Consult aan huis incl. nazorg.
2. Online consult incl. nazorg.

 

1. Het consult aan huis (of stal) bestaat uit een uitgebreid vraaggesprek over o.a. de klacht, gedrag, medische geschiedenis, voeding en leefomstandigheden van het dier. Ook hoort hier een algemeen onderzoek van het dier bij. Zowel de fysieke als mentale aspecten worden bekeken om zo tot een conclusie te komen. Aan de hand hiervan wordt een behandeladvies opgesteld. Het consult duurt ongeveer 1 uur. Indien nodig wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

2. Het online consult bestaat uit een vragenlijst die je moet invullen. Aan de hand hiervan wordt een advies opgesteld. Het kan voorkomen dat ik besluit dat de klacht niet geschikt is om te behandelen via e-mail. In dat geval raad ik je omwille van het welzijn van je dier een consult aan huis aan.

Toevoeging: ook voor een gezondheidscheck (zogenaamde APK) is een standaard consult uitermate geschikt. Dit betekent dat je dier geen klachten heeft, maar dat zijn leefomstandigheden, voeding e.d. worden geanalyseerd om vroegtijdig zaken op te sporen die op de lange of korte duur problemen kunnen geven en zo deze te voorkomen.

Voordelen van een consult aan huis of een online consult:
– Geen gewacht in een wachtkamer.
– Je hebt geen vervoer nodig en daadoor ook geen reistijd.
– Geen stress voor jou en je dier.